Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Iohannis și PNL au învins PSD. Ce urmează după moțiunea de cenzură?

Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că PSD rămâne un adversary puternic cu care PNL trebuie să se lupte şi ar fi cea mai mare greşeală ca social-democraţiisă fie subapreciați. Iohannis le-a transmis liberalilor că oamenii așteaptă soluţii de la PNL şi a precizat că vrea un guverninstalatcâtmai rapid. Şeful statului a explicat că este adeptul alegerilor anticipate, dar acestea sunt aproape imposibil de realizat.

Președintele Klaus Iohannis și președintele PNL Ludovic Orban, însoțiți de alți lideri liberali, au mers printre brașoveni, în drumul spre Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Centru. Oamenii, venițiînnumăr mare, au datmâna cu președinteleRomânieiși au făcutfotografii cu acesta. Șeful statului a fost solicitat să semneze autografe pe cea mai recentă carte pe care a scris-o. La rândul său, Ludovic Orban, născut în Brașov, s-a întreținut amical cu localnicii veniți să îi întâmpine pe liberali.
Adunarea Regională de la Brașov, la care au participat 2000 de liberali, a fost prima reuniune a liberalilor împreună cu șeful statului, după succesul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. ”S-a produs o nouă minune: moțiunea de cenzură a trecut prin Parlament! Foarte mulți dintre voi, înfrunte cu Ludovic, ați muncit săptămâni, luni de zile pentru acest rezultat. Ați muncit, ați reușit să convingeți întreaga opoziție din Parlamentul României și împreună ați reușit! Felicitări”, a fost mesajul președintelui pentru liberali. El a reamintit că la consultările de la Cotroceni, PNL a anunțat că este pregătit să preia guvernarea.

Nu vor exista tăieri de salarii și pensii
Klaus Iohannis le-a vorbit liberalilor despre perioada grea care urmează.”Iohannis va intra în campanile împotriva PSD”, a afirmat șeful statului. ”PSD-ul rămâne un adversary puternic cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună-credință! PSD-ul este puternic înșurubat în instituţiile statului, în consilii județene, în primării, în consilii locale. Nu subapreciați acest adversar. Ar fi cea mai mare greșeală ”, a spus şeful statului.
Acesta susţine că românii aşteaptă de la liberali soluţii pentru perioada următoare.
”Românii aşteaptă de la noi soluţii pentru o guvernare eficientă, pentru o guvernare care să vină pentru România şi pentru români. Asta trebuie să livraţi, voi împreună cu mine. Aşa vom face”, a maispus Iohannis.
Preşedintele a spuscă PNL trebuiesă se pregăteascăfoarte bine şipentrualegerile locale şiparlamentare, ”care pot avea loc la termensumairepede”.”Acum nu esteposibilsăfacem anticipate imediat. Văexplic de ce. Dacăacum am încerca un astfel de demers, acestguverneșuat, derutat, demis, Dăncilăarrămâne la butoaneleGuvernuluipânăînprimăvară. Astaar fi o adevăratăcatastrofănațională. S-arcrea un haos de nedescris, ar face praftoțibanii, ar face praftoatesistemele. Așacevaeste, purșisimplu, exclus!”, aexplicatșefulstatului.
Acesta a maiprecizatcăvrea un guvern PNL sauînjurul PNL care să fie instalatcâtmairepede. Șefulstatuluiaafirmatrăspicatcăliberalii nu vortăiapensiișisalarii. ”Deja, ieri, înParlament, de la tribunaParlamentului s-a lansat prima sperietoaremincinoasămarca PSD şi de aceea, dragiimei, vă spun vouăşituturorromânilor: nu vorexistatăieri de salariişipensii!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Iohannis și PNL au învins PSD
Liderul PNL, LudovicOrban, a declaratcă România are nevoie de oameni de stat, care săpunăînprimul plan interesulRomânieișiinteresulfiecăruicetățeanromân.”Vremeaminciunii a trecut, dragiimei. Vremehoției a trecut, dragiimei. Vremeaimprovizațiilorși a cârpelilor a trecut, dragiimei”, a fostmesajulluiLudovicOrban.
Acesta a afirmatcă”PSDși-a bătutjoc de Româniaînultimiitrei ani de zile”. ” La capătul a 3 ani de luptătrebuiesădeclarăm un lucruclar, președintele Klaus Iohannis șiPartidulNațional Liberal au învinsdecisiv PSD, ieri”, aafirmatOrban, înaplauzeleliberalilor. ”Avem de datceamaiimportantăbătăliedintretoate – bătăliapentrurealegerealui Iohannis înfuncţia de preşedinte al României. Săfacem o campanie cum nu am făcutniciodată”, a maispusOrban.
Acesta a explicat că perioada care vine este dificilă.Orban a afirmat că puterea este dată formaţiunilor politice pentru a lucra în interesul public, nu în interesul clientelei.”Aceastăputeretrebuiefolosită de PartidulNațional Liberal, pentru a garantafiecăruiromâncăorice leu pe care îlplătește la bugetul de stat va fi cheltuitpentru a realizalucruri care săcreascăcalitateaviețiiînRomânia”, a fostmesajulluiLudovicOrban. ”Trebuiesă le garantămromânilorcăniciodecizie nu se vamailuafără o dezbatereînsocietate”, le-a transmisOrbanliberalilor.
Acesta a precizatcăîiestefoarteuşorsăfacăcampaniepentru Klaus Iohannis.”KlausIoahnnis, are toatedatelenecesare, toatecalitățilenecesare, pentru a giraceamaiimportantăfuncțieîn stat șipentru a da direcțiacorectăpentruRomânia. Klaus Iohannis, în 5 ani, a arătatcă are capacitatea de a utilizaaproapesingur, într-o bătălieinegală cu un PSD cum nu a fostniciodată, a reușit săopreascăoricerău care putea fi săvârșitRomânieiși a reușit, în final, săînvingă, alături de noidecisiv, Partidul Social Democrat”, a explicat Ludovic Orban.

 

Comandat de Partidul National Liberal

Realizat de SC ALMADIX PREST SRL

Cod mandatar 31190005