Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Daniela Oteșanu, printre locuitorii din Horezu, la Zilele Orașului

În perioada 5-9 septembrie 2023, Horezu a sărbătorit cu mândrie 536 de ani de la prima sa mențiune în documente

Evenimentul, cunoscut sub numele de „Zilele orașului Horezu,” a ajuns la cea de-a XIX-a ediție și a continuat să aducă bucurie și emoție în inimile locuitorilor săi. Programul amplu al acestor zile festive a inclus o varietate de activități care au promovat cultura, tradiția și unitatea comunității.

Spectacolele artistice, evenimentele de divertisment și competițiile sportive, cum ar fi fotbalul, șahul, tenisul de câmp și table, au adus împreună atât localnicii, cât și turiștii care au vizitat frumoasa zonă Horezu.

Evenimentul a avut parte de invitați de seamă, inclusiv foști primari, actuali și foști consilieri locali, cetățeni de onoare ai orașului, preoți, șefi de instituții și personalități importante din sfera politică și administrativă a județului, printre care s-a numărat și deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu. Aceasta a subliniat importanța acestui moment pentru întreaga zonă a Horezului.

Deputatul Daniela Oteșanu a publicat fotografii și a declarat cu mândrie: „Zilele Orașului, la Horezu! O sărbătoare frumoasă la care am participat cu mare plăcere și bucurie în acest weekend. Tradițiile duc istoria acestor locuri mai departe. Mulțumesc pentru invitație domnului primar Nicolae Sărdarescu!”.