Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Florin Cîțu, la Vâlcea: „De fiecare dată, PNL a încercat să împingă România mai departe, asta înseamnă, de fapt, liberalism”

Presedintele PNL, Florin Citu, a participat miercuri, la ceremonia de comemorare a 88 de ani de la moartea lui I. Gh. Duca, la Horezu, in județul Vâlcea. ”Astazi sunt aici, in primul rand, ca liberal, nu ca presedinte de partid, nu ca membru PNL, ci ca un om care crede in liberalism, pentru ca despre asta este vorba si ce a insemnat  I. Gh. Duca pentru liberali, pentru Romania.  Liberalismul este acea idee care reprezinta progresul, a spus I. Gh. Duca.

”Asta inseamna liberalism. De fiecare data, PNL cand a fost la guvernare, dar si cand a fost in opozitie, a incercat sa impinga Romania mai departe, asta inseamna, de fapt, liberalism. In ultimii doi ani de zile de guvernare liberala, cred ca a fost mai clar ca oricand, ca  singura solutie pentru Romania, astazi, o reprezinta liberalismul, Toate masurile luate de ultimele doua guverne liberale, sunt masuri care au permis ca astazi sa avem resurse pentru a sustine facturile romanilor, in acest an dificil, resurse pentru a creste si pensiile si salarii, sa avem resurse sa si investim, fara sa dezechilibram economia. Atunci cand conduci Romania dupa principii liberale, nu poti sa duci decat progres. Acest preilej este un moment pentru a aduce aminte romanilor ce inseamna liberalism”, a declarat presedintele PNL, Florin Citu.