Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„EROAREA” VÂRLAN se vrea primar!

Unora le lipseşte cu desăvârşire simţul penibilului, al decenţei, dar şi mai grav cel al realităţii. Pe surse s-a auzit că viceprimarul liberal Vîrlan este foarte supărat pe liderii PNL Vâlcea că l-au făcut cam de cacao, aruncându-i în faţă rezultatele sondajului de opinie, realizat la comanda PNL Vâlcea, la sfârşitul lunii septembrie. În respectivul sondaj, viceprimarul Vîrlan s-ar afla undeva între marja de eroare şi mulţimea vidă.

Deşi Buican le-a spus franc în faţă la şedinţa Biroului Municipal al PNL Vâlcea că îi este jenă de jena lor să le spună ce rezultate au obţinut, Vîrlan a lipsit de la şedinţa cu pricina şi îşi încordează muşchii, ba, chiar, se arată şi un pic nervos.

Eduard Vîrlan nu exclude o candidatură la Primăria Râmnicu Vâlcea în calitate de independent spunând oricărui vrea să-l asculte că deocamdată nimic nu este bătut în cuie. Păi cum este posibil ca cineva care, repetăm, se află ca şi intenţie de vot din partea PNL în marja de eroare, să mai în calcul şi o eventuală candidatură independentă? Trebuie să fii cel puţin nerealist să te lauzi că poţi candida independent în condiţiile în care ca şi politician liberal şi viceprimar în funcţie nu valorezi mai mult politic decât o ceapă degerată.