Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

GIGI MATEI: Am bunul simţ să nu anunţ public DEOCAMDATĂ că vreau în continuare să rămân primar!

foto arhiva Vocea ValciiPrimarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei, care este şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD a declarat că încă nu este decis dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat de primar. În opinia lui Gigi Matei, în decizia sa va cântări foarte mult stadiul în care vor ajunge proiectele europene aflate în acest moment în derulare în municipiu. Matei mai spune că dacă s-ar bate cu pumnii în piept acum, s-ar mai alege cu încă o înjurătură, pe lângă cele pentru disconfortul din oraş.

„Eu nu am făcut un anunţ foarte ferm, pentru că, ştiţi foarte bine şi toată lumea ştie, şansele mele la a ocupa în continuare postul de primar sunt legate de realizările din proiectele europene, proiectele care sunt în derulare acum. Este cunoscut faptul că sunt toată ziua înjurat, toată lumea e nemulţumită, toată lumea suferă din cauza aglomeraţiei şi a gradului de disconfort care există în oraş din cauza lucrărilor şi am bunul simţ să nu anunţ public că vreau în continuare să rămân primar, pentru că aş avea o înjurătură în plus acum”, a spus Gigi Matei.

De asemenea, primarul interimar a spus că are capacitatea de cântări singur dacă merită sau nu să ocupe scaunul de edil.

„Este bine să muncim şi să anunţăm atunci când simţim că merităm şi am făcut tot ceea ce puteam pentru a ocupa în continuare postul. Spre deosebire de alţi doritori, eu sunt acum, aici în biroul acesta, sunt acum la conducerea instituţiei şi ştiu foarte bine să fac o balanţă şi să cântăresc foarte bine dacă merit în continuare să ocup sau nu postul de primar”, a adăugat Matei.

„Sunt bun prieten cu Valeriu Zgonea”

Despre o posibilă candidatură a deputatului independent Romeo Rădulescu la Primăria Râmnicu Vâlcea din partea PSD, Ion Gigi Matei a arătat că cei care aruncă asemenea zvonuri pe piaţă, au luat-o pur şi simplu razna.

„Cred că unii au luat-o razna, îmi permit să spun. E un cuvânt dur, dar nu mai înţeleg nici eu nimic. Zvonuri aiuritoare, am mai spus-o şi cu altă ocazie. Vă dau şi eu un zvon: sunt în negocieri foarte avansate cu domnul Buican. Nu ştiu ce să zic, ţine de calitatea oamenilor care fac politică şi administraţie, ţine de strategia care şi-o construieşte fiecare doritor să ocupe o funcţie publică.

Matei exclude o eventuală negociere a lui Romeo Rădulescu cu liderii PSD de la Bucureşti, deoarece spune acesta, el are conexiuni foarte bune cu cei care conduc acum partidul.

„Să fiu sincer, sunt surprins pentru că atât la nivelul partidului local, la nivelul conducerii judeţene, cât şi la nivel central eu am contacte permanente, mai ales în echipa care a fost aleasă alaltăieri, sunt oameni pe care îi cunosc foarte bine, am relaţii cu preşedintele partidului, domnul Liviu Dragnea, cât şi cu prietenul meu Valeriu Zgonea.

Despre ceea ce tot se vehiculează şi se zvoneşte nu ştiu cine îşi face o strategie aşa de proastă. Cred că nu o să ajungă bine şi se alege cu praful de pe tobă, pentru că oamenii îşi vor da seama că plimbatul zvonurilor şi plimbatul pe la partide, schimbarea bruscă a impresiilor despre oameni nu face bine şi ţine de caracterul celor care sunt în spatele acestor zvonuri”, a încheiat Ion Gigi Matei.