Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Doi jurnaliști luptă sub culorile PNL

Prima vizită în calitate de membru PNL și de candidat de pe prima poziție la alegerile europarlamentare a jurnalistului Rareș Bogdan a fost în județul Vâlcea. Rareș Bogdan a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că a ales Vâlcea deoarece îl leagă mai multe amintiri din copilărie, când împreună cu bunicii, mergea la Băile Govora, dar și pentru faptul că peste ani, în calitate de jurnalist a realizat mai multe emisiuni maraton despre situația combinatului chimic de la Oltchim.
Fostul realizator al emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, acum candidat la europarlamentare și actualul europarlamentar Daniel Buda, însoțiți de liberalii vâlceni s-au deplasat la Drăgășani și în diferite zone din Râmnicu Vâlcea, unde au fost primiți cu simpatie de oameni.
„Rareș Bogdan este o voce puternică românească. I-am apreciat curajul cu care și-a dus lupta împotriva celor ce vor să despartă Transilvania de România, împotriva corupților care sufocă societatea și împotriva dezastrului provocat de PSD-ul golanului Dragnea. Rareș a renunțat la cariera sa din mass-media și a ales PNL pentru a continua lupta de această dată din arenă, considerând că PNL este singura formațiune politică de dreapta capabilă să înfrângă răul.
Faptul că a ales Râmnicul și judetul Vâlcea pentru a-și începe cariera politică ca și candidat la alegerile europarlamentare, alături de liberalii din această provincie chinuită de aproape 30 de ani de PSD și acoliții săi condamnați pentru corupție, arată încrederea sa în noi! „, a declarat Bogdan Argeșanu Popescu, președintele PNL Râmnicu Vâlcea.