Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Discurs cu tentă sexuală a liderului ALDE VÂLCEA: Noi n-am violat nicio fată mare!

Penibilul politicii locale, l-am numit aici pe Ion Nicolae, care a fost dat afară de la 7 partide, loveşte din nou. Acesta îşi atacă colegii de la ALDE, ultimul partid care i-a dat un emblematic şut în fund, imediat după alegerile locale din vara acestui an, spunând că hotărârea de retragere a sprijinului politic nu este statutară.

Politicianul traseist politic Ion Nicolae a fost dat afară de prin toate partidele pe unde a reuşit să se aciuieze. Face ce face, omul nostru și îi disperă pe colegii de convingeri politice până când aceștia îl dau afară. Ultima dată când a primit șutul în fund a fost din partea liberalilor lui Tăriceanu de la Vâlcea. Acesta a fost dat afară din partid, pierzându-și și mandatul de consilier județean, neapucând să depună jurământul.

De curând, după ce s-a dat în stambă pe la televiziunile locale, Nicolae a primit şi replica de la preşedintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, care l-a atenţionat pe acesta că în politică nu e deloc fată mare.

„După trei luni de zile a ieşit Ion Nicolae la atac la baionetă pentru faptul că acum 3 luni de zile i s-a ridicat sprijinul politic. Nu vreau să port o polemică cu Nicolae, este ultima discuţie pe acest subiect, datorită trecutului său de traseist politic, precum şi asentimentul Bucureştiului, s-a luat această decizie de ridicare a sprijinului politic.

Vedem că unele televiziuni îl fasonează şi îl perie, vor să-l facă fată mare. Ne mirăm, noi n-am violat nicio fată mare. Nicolae vrea să fie fată mare, însă cu trecutul pe care îl are, nu prea merge.

Biroul Politic al ALDE Vâlcea, care s-a reorganizat după alegerile locale, a votat retragerea sprijinului politic al lui Ion Nicolae. Aşa că, lucrurile au fost mai mult decât corecte, a fost vot secret, nici eu, nici domnul Buşu nu l-am dat afară pe Ion Nicolae. Biroul a votat, hotărârea fiind luată cu 20 de voturi pentru, 1 împotrivă şi 3 absenţi în ceea ce priveşte retragerea sprijinului politic lui Ion Nicolae. Aşa că, acesta se vaită degeaba şi se plânge după 3 luni de zile, în pragul alegerilor parlamentare. Trecutul lui politic este unul sumbru, a trecut pe la 7 partide, de unde a fost dat afară de fiecare dată”, a spus Dumitru Lovin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că s-au strâns până în prezent 6.700 de semnături şi că, în mod sigur, judeţul va avea cel puţin un reprezentant al formaţiunii pe care o conduce în parlament.

„Stăm foarte bine la capitolul semnături, ALDE la Vâlcea are un electorat în creştere şi care se află în plină ascensiune. Asta datorită unei munci de echipe şi a unor oameni valoroşi care reprezintă partidul în administraţie. Avem 6.700 de semnături strânse şi peste tot oamenii vin cu toată deschiderea spre ALDE. În aceste condiţii, nu ştiu dacă e un hazard, dar Vâlcea va avea cel puţin un parlamentar după alegerile din 11 decembrie”, a precizat Dumitru Lovin.