Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Cazan: „Dreapta propune bugete axate pe investiții”

Bugetul pe 2021 prevede cea mai mare alocare din istorie pentru investiții: 62 de miliarde de lei. Suma este mai mare cu 8.3 miliarde decât în 2020, când de asemenea au fost alocări record pentru investiții. Estimările dovedesc că în 2021 creșterea economică va fi de aproximativ 5%. Anul acesta PIB-ul este cu 7 miliarde de lei mai mare decât cel din 2020 și aproximativ egal cu cel din 2019, semn că economia își revine după criza provocată de pandemie.

Bugetul pe anul 2021 a ajuns în Parlament. Comisiile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului s-au întâlnit pentru dezbaterea și aprobarea bugetului pe anul 2021.

Deputatul vâlcean Laurențiu Cazan, în calitate de membru al Comisiei Juridice, de disciplină și imunități, a participat la o ședință comună cu senatorii care fac parte din Comisia juridică, denumiri, disciplină, imunități și validări, în cadrul căreia s-a avizat bugetul pe anul curent.

„Bugetul pe 2021 este un buget serios, bazat pe principii economice sănătoase. Sunt convins că acesta va impulsiona economia, care își va relua cu siguranță creșterea, pe fondul vaccinării, al reducerii impactului pandemiei și al reluării treptate a activităților sociale și economice.”, a declarat Laurențiu Cazan după terminarea ședinței.

Mai mult, deputatul Cazan afirmă că accentul pus pe investiții este de bun augur pentru județul Vâlcea, care are mult potențial economic, turistic și cultural neexploatat.

Potrivit lui Laurențiu Cazan, investițiile vor ajuta economia din județul Vâlcea, vor crea locuri de muncă bine plătite și vor aduce oportunități pentru antreprenorii de la noi.