Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Daniela Oteşanu, în POLE POSITION pentru preşedinţia femeilor din PSD VÂLCEA

PSD Vâlcea şi-a început activitatea în forţă în această toamnă şi o nouă rundă de alegeri urmează să aibă loc este vorba despre conferinţa judeţeană de alegeri la organizaţia de femei a social-democraţilor vâlceni. Preşedintele Constantin Rădulescu susţine că doreşte să organizeze aceste alegeri cât mai repede cu putinţă. O dată posibilă pentru organizarea acestor alegeri ar putea fi chiar joi, 24 septembrie a.c., însă se mai aşteaptă un răspuns de la lidera femeilor pesediste, Viorica Dăncilă. Este vorba despre disponibilitatea europarlamentarului Viorica Dăncilă de a participa la alegerile femeilor pesediste din Vâlcea. Cel mai probabil, alegerile vor avea loc la Casa Sindicatelor.

Deocamdată, singura care şi-a anunţat intenţia de a candida la această funcţie este Daniela Oteşanu, preşedinta organizaţiei PSD din Băile Govora. Aceasta face politică din anul 2004, înscriindu-se la PSD, partid în doctrina căruia s-a regăsit. Daniela Oteşanu este unul din pilonii importanţi ai PSD şi consideră că oamenii împliniţi profesional şi personal au capacitatea de a împărtăşi din experienţa lor şi în domeniul politic.

„Am intrat în politică în anul 2004, şi am ales să fac pasul către PSD pentru ca în doctrina social-democraţiei m-am regăsit ca aşteptări şi aspiraţii. Sunt şi voi rămâne o persoană de stânga. Lumea ar trebui să ştie că sunt o persoană care nu capitulează oricum, că sunt o persoană care spune ce gândeşte şi care este convinsă că în viitor cei care au carte (cu adevărat) vor avea un cuvânt greu de spus în societatea românească. Sunt o persoană care niciodată nu îşi va pleca fruntea în faţa ipocriţilor şi ariviştilor”, a spus Daniela Oteşanu.

Unul dintre cele mai importante deziderate ale Danielei Oteşanu este promovarea a cât mai multe femei în poziţii politice şi administrative importante.

„Consider că PSD Vâlcea are femei foarte valoroase, care trebuie doar sprijinite. Nu promovez în nici un caz ideea că trebuie să-i dai cuiva o funcţie doar pentru că este femeie. În nici un caz! Însă, trebuie sprijinite cele care au demonstrat că în familia lor, în afacerea lor, la locul de muncă, oricare ar fi el, sunt nişte doamne de succes”, ne-a declarat Daniela Oteşanu.

La Băile Govora, Daniela Oteşanu a reuşit să închege o echipă de oameni valoroşi, muncitori şi dornici să promoveze valorile social-democrate. De asemenea, sediul PSD din Govora este unul modern şi funcţional, inaugurat în mai 2014, tot în urma eforturile extraordinare făcute de Daniela Oteşanu.

Iată ce declara acesta cu ocazia inaugurării sediul din centrul oraşului Băile Govora:

„Vreau să mulţumesc echipei mele, oamenilor care au fost zi de zi lângă mine şi m-au ajutat pentru ca acest sediu să devină operaţional. A fost nevoie de multă muncă, însă, începând de astăzi, am convingerea că PSD-ul va arăta altfel în Govora” – susţine Daniela Oteşanu.