Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Gabriela Ene şi-a dat demisia din toate funcţiile din PNL Vâlcea

Foto: Vocea ValciiCunoscută ca o femeie politician cu coloană vertebrală, Gabriela Ene – prim vicepreşedinte al fostului PDL Vâlcea şi membru al Comitetului Executiv al PNL Vâlcea, a ales să se retragă din politică, deşi ar mai fi avut multe de spus.

Numai că, Gabriela Ene şi-a dat seama că politica dusă de actualii liberalo-pedelişti nu corespunde principiilor ei şi a luat hotărârea să-şi dea demisia din toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în noul PNL din Vâlcea. Decizia a fost comunicată într-o şedinţă a liberalilor din Râmnicu Vâlcea, de acum circa o lună de zile, când Gabriela Ene le-a spus colegilor ei că o să rămână un simplu membru de partid, dar refuză să se mai implice în campaniile electorale, în strângerile de semnături şi în alte acţiuni politice de anvergură.

Gabriela Ene este unul dintre puţinii oameni politici din Vâlcea care a refuzat să se supună „ordinelor de partid” şi să voteze în Consiliul Local al Primăriei Râmnicu Vâlcea aşa cum îi dictau mai marii lideri PDL. Tocmai de aceea, cât a fost consilier local, în mandatul trecut, Gabi Ene a intrat într-un conflict cu primarul de atunci al Râmnicului, Romeo Rădulescu, ulterior ea dându-şi demisia din CL.

De altfel, despre Gabriela Ene mai putem spune că a fost cel mai bun inspector general şcolar al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea, ea conducând cu mână forte învăţământul vâlcean şi fiind respectată şi admirată nu numai de cadrele didactice din judeţ, ci şi de reprezentanţii Ministerului Educaţiei şi de colegii ei „generali” din ţară.