Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACHIZIŢIE importantă pentru PNL la Drăgăşani

PNL Vâlcea se pregăteşte de alegeri şi în perspectiva scrutinului electoral din vara anului 2016, liberalii vâlceni au plecat la vânătoare căutând cei mai buni candidaţi, cu şanse reale de a câştiga primăriile din judeţul Vâlcea.

La Drăgăşani, odată cu retragerea fostului primar Gheorghe Iordache, PNL a rămas oarecum descoperit, mai ales că PSD a fost dintotdeauna extrem de puternic în zonă. Cristian Nedelcu, actualul primar pesedist, este un politician de forţă în zona Drăgăşaniului, care a câştigat de două ori primăria şi are prima şansă şi la alegerile din 2016.

În acest context, lideriii PNL Vâlcea au făcut o achiziţie importantă, reuşind să-l convingă pe avocatul independent, Ilie Căpraru, să se înscrie la PNL Vâlcea. Acesta a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Drăgăşani la alegerile din iunie 2012, ca independent, obţinând peste 2.000 de voturi. Pentru un independent, rezultatul a fost unul meritoriu şi iată că liberalii i-au făcut propunerea de a se înregimenta politic. Surse liberale susţin că Ilie Căpraru va fi candidatul PNL pentru Primăria Drăgăşani, însă mai e mult până se vor stabili concret candidaturile.

Ilie Căpraru este avocat, membru al Baroului Vâlcea, începând cu data de 1 ianuarie 2004 şi are un birou de avocatură în Drăgăşani. Acesta îşi exercită activitatea în calitate de avocat definitiv titular în cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la toate instanţele.