Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cristian Buican: „Vă îndemnăm cu încredere să votați candidații PNL pentru primăriile Scundu și Slătioara”

„Stimați concetățeni,

Pe data de 27 iunie 2021, în doua comune importante ale județului nostru, Scundu și Slătioara,  vor avea loc alegeri locale parțiale prin care, dumneavoastră, veți hotărî cine va fi primar în fiecare dintre cele doua comunități. Importanța edilului este recunoscută mai ales în acele localități care, prin tradiție și dimensiuni, fac posibilă comunicarea directă dintre alegători și cel ales. Atât cetățenii, cât și politicienii sunt conștienți de responsabilitatea care le revine:  să-l aleagă pe cel mai destoinic, respectiv,  cel ales să-și respecte angajamentele.

Cunoscând toate aceste aspecte, ca o expresie a preocupării pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor din cele două comune, organizația PNL VÂLCEA vă propune drept candidați pentru primăria de la Slătioara,  respectiv pentru cea de la Scundu , doi fii ai satelor respective a căror viață și activitate de până aici reprezintă o garanție că aceștia, ca primari, vor lucra competent și responsabil pentru binele fiecăruia dintre cetățeni.

Candidatul nostru pentru funcția de primar al comunei Slătioara este domnul Dragu Octavian, de formație inginer, actualmente angajat la oficiul de cadastru Berbești. Cunoscând în profunzime problemele comunității se va angaja  cu competență și determinare în proiecte edilitare (în primul rând alimentarea cu gaze) menite a optimiza viața concetățenilor săi.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Scundu este domnul Stamate Gheorghe care are atât o experiență în agricultură, cât și în administrația locală. Acesta este, de asemenea, un gospodar cunoscut și un susținător al intereselor concetățenilor săi  (printre proiectele sale se numără continuarea asfaltării drumurilor locale, introducerea gazelor și îmbunătățirea iluminatului public).

Stimați concetățeni, acum la începutul campaniei electorale, va îndemnăm cu încredere să votați candidații PNL pentru primăriile Scundu și Slătioara. Alegerea lor va fi pentru dumneavoastră garanția că programul Partidului Național Liberal de guvernare va fi implementat până la nivelul comunei dumneavoastră. Decizia vă aparține spre binele propriu.” Cristian Buican, deputat PNL de Vâlcea.