Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Costi Rădulescu pune „biciul” pe pesedişti: „Aplaudatul din palme nu ne va ajuta să câştigăm voturi”

Foto: arhiva Vocea ValciiPrezent la conferinţa de alegeri a femeilor social-democrate din Vâlcea, preşedintele Costi Rădulescu a mărturisit că este mâhnit din cauza atitudinii pe care conducerea centrală a PSD o are în privinţa organizaţiilor din teritoriu. Liderul PSD Vâlcea consideră că actualii lideri de la Bucureşti nu sprijină membrii din teritoriu şi nu dau atenţie iniţiativelor acestora.

„Eu sunt foarte supărat pe o anumită parte a Guvernului meu pentru că ar trebui să sprijine mai mult organizaţiile de partid şi să sprijine mai mult iniţiativele doamnelor şi domnişoarelor din administraţie şi din Partidul Social – Democrat. Le voi transmite, vă asigur, celor care au decizia şi de la care noi avem aşteptări, inclusiv conducerii centrale a partidului, că judeţul Vâlcea nu este sat fără câini, că PSD Vâlcea este o organizaţie frumoasă şi puternică. Este frumoasă datorită dvs. şi este puternică pentru că aţi văzut că niciun raport de activitate nu este întocmit fără să facem referire la activitatea pe care aţi desfăşurat-o în cadrul partidului” – a spus liderul PSD Vâlcea.

Totodată, Costi Rădulescu a profitat de aceste alegeri ale femeilor pentru a le transmite un mesaj pe care să-l împrăştie în judeţ, la toţi membri de partid. Şeful social-democraţilor din Vâlcea şi-a încurajat colegii să pună mâna pe treabă, pentru că se apropie alegerile şi voturile vâlcenilor nu se câştigă bătând din palme.

„Trebuie să vorbim mai puţin şi, împreună, cu ajutorul dvs., să facem mai mult pentru femeile din judeţul Vâlcea. Cred că electoratul nostru feminin trebuie să primească nişte semnale foarte clare asupra aşteptărilor pe care le au de la noi. Pentru că şedinţele şi aplaudatul şi bătutul din palme nu ne vor ajuta să câştigăm voturi. Şi atunci mă aştept de la dvs., aşa cum aţi mai făcut-o, să veniţi cu acele idei pentru programul politic menit să convingă femeile să voteze PSD. Cred că puteţi face acest lucru! Un preşedinte care în ianuarie împlineşte 40 de ani îşi ţine cuvântul şi voi sprijini cu toată forţa mea reprezentarea dvs. corectă şi în funcţie de activitatea pe care o veţi avea pe listele la alegerile locale şi parlamentare”.