Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Consiliul Naţional al PNL: Predoiu, aplaudat la scenă deschisă mai mult decât Gorghiu şi Blaga

Consiliul Naţional al PNL se desfăşoară în aceste momente la Casa Sindicatelor de la Piteşti. A început la ora 12:00. După discursurile Alinei Gorghiu şi a lui Vasile Blaga, a luat cuvântul premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu. Acesta a fost aplaudat minute în şir de liberalii prezenţi în sală.

Apoi a prezentat programul de guvernare l PNL, cu care liberalii speră să câştige alegerile din 2016 şi să guverneze până în 2020: „Acest program pune probleme esențiale și oferă răspunsuri la aceste probleme. Vorbim în el despre un stat puternic, dar care respectă cetățenii. (…) Vorbim despre un guvern eficient (…). Oriunde veți deschide acest program, veți găsi soluții pentru problemele de astăzi, dar și pentru problemele de mâine”.

„Haideţi să lăsăm PNL-ul deoparte, PSD-ul deoparte, haideţi să privim puţin dincolo de politică. Toţi vorbim despre tineri, ne încredem în ei, ne bazăm pe ei, dar ce fel de model le oferim noi în fruntea Guvernului? Ce fel de model oferă România tinerei generaţii? Ce crede un tânăr care învaţă, buchiseşte, scrie, când vede că trebuie să copieze ca să ajungă în fruntea Guvernului? Trebuie să minţi ca să te ţi în frunte, cocoţat şi agăţat. Mai avem o datorie faţă de cei din 16 noiembrie care nu au fost doar militanţii noştri, o datorie faţă de cei care ne-au crezut, faţă de cei care au stat la cozi în faţa ambasadelor, o datorie faţă de toţi cei care aşteaptă altceva de la guvern şi mai presus de toate, avem o datorie faţă de viitor: Să dăm o bună guvernare! Să nu mai ratăm şanse pentru România! Eu cred în voi. Credeţi în voi! Credeţi în noi! Cedeţi în partid! Credeţi în România! Vom guverna bine, când va fi!” şi-a continuat discursul Cătălin Predoiu.

„Oricând PNL poate veni cu oameni mai buni decât ciurucurile aduse de Ponta în guvernare” a mai spus Predoiu, căruia sala i-a scandat numele.

Consiliul National PNL

VOCEA VALCII