Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Buican duce o campanie de denigrare a senatorului Niţu în sudul judeţului

Foto: Vocea ValciiRăzboi pe viaţă şi pe moarte în PNL Vâlcea. Principalele tabere rivale, cea a deputatului Buican şi cea a senatorului Niţu, joacă dur, însă preşedintele liberalilor vâlceni a trecut deja la lovituri sub centură.

După ce i-a luat colegului său din subordine Colegiul Bălceşti, acum Cristian Buican a început o campanie de discreditare în sudul judeţului a senatorului Niţu. Şi cum niciodată Buican nu joacă cu cărţile pe faţă şi nu se mânjeşte pe mâini, el a apelat la „căţeii” lui de casă pe care i-a învăţat lecţia şi i-a trimis în toate localităţile din zona Bălceşti pentru a-i atrage de partea sa pe liberalii care îi erau loiali lui Dan Niţu. Iar ca războiul să fie şi mai murdar de atât, se pare că oamenii lui Buican aruncă cu tot felul de mizerii înspre tabăra lui Niţu.

Culmea este că strategia liderului PNL Vâlcea se pare că dă şi roade, în condiţiile în care tot mai mulţi preşedinţi de organizaţii locale s-au dat de partea sa. Unul dintre aceştia este preşedintele PNL Bălceşti, care a uitat ajutorul primit de la senatorul Niţu în toţi aceşti ani şi ar fi mărturisit, în anumite cercuri, că de acum încolo va merge pe mâna lui Buican, iar dacă se organizează alegeri la organizaţia judeţeană, el tot pe Buican îl votează.

Ambiţia lui Buican de a obţine sprijinul tuturor preşedinţilor de organizaţii locale, dar şi de a se face cunoscut în sudul judeţului, acolo unde procentul său de notorietate este extrem de scăzut, este determinată de efectuarea sondajelor de opinie în luna septembrie a acestui an pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din vara anului 2016. Buican deja şi-a exprimat opţiunea că doreşte să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean Vâlcea, motiv pentru care a început bătălia, mai ales că senatorul Niţu este un contracandidat pe măsură, care, în mod cert, este mai cunoscut de vâlceni decât liderul PNL Vâlcea.