Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DANA OTEŞANU corespunde cerinţelor lui Dragnea: Şi frumoasă şi deşteaptă!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a expus dorinţele în ceea ce priveşte listele pentru alegerile parlamentare, acesta precizând că ponderea femeilor pe listele PSD pentru Parlament va fi foarte mare. Liderul PSD a mai adăugat că selecţia se va desfăşura lejer deoarece pesedistele arată foarte bine şi sunt şi pregătite din punct de vedere profesional.

„Va fi foarte mare (ponderea femeilor PSD pe listele cu candidaţi – n. red.). (…) În privinţa preferinţelor, îmi este uşor pentru că la PSD toate doamnele şi domnişoarele arată foarte bine şi foarte bine pregătite. Trebuie să fie bine pregătite pe domeniul pe care vor dori să activeze în comisiile din Parlament, să aibă o relaţionare socială bună şi de un nivel ridicat în comunitatea din care provin, să ştie să comunice, să fie membre active de partid şi să fie totuşi loiale partidului şi să înţeleagă că intră şi vor face parte dintr-o echipă care se doreşte performantă în Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

În atare condiţii, la Vâlcea lucrurile devin foarte clare, iar poziţia eligibilă Danielei Oteşanu, preşedinta femeilor social-democrate vâlcene, pe listele PSD pentru Parlament, este de nezdruncinat. Pe lângă faptul că este şi frumoasă şi deşteaptă, activitatea politică a primei doamne de la PSD nu este de neluat în seamă. Rezultatele de la alegerile locale, în localităţile de care a răspuns Dana Oteşanu, vorbesc de la sine.

De asemenea, Liviu Dragnea a mai spus că îşi doreşte oameni activi şi dinamici pe listele pentru parlamentare, condiţie, pe care, de asemenea, Daniela Oteşanu o îndeplineşte.

„Nu vreau să fie în Parlament, cel puţin din partea PSD-ului, vreun deputat care să nu aibă drag de muncă, care să nu meargă la comisii, (…) un deputat care dacă merge în comisie să ştie proiectele de legi pentru că este de specialitatea respectivă, care să fie prezent la vot şi care să fie un om activ şi dinamic în Parlamentul României. Am vorbit cu colegii mei, toţi au acceptat lucrul ăsta, au înţeles şi în sensul ăsta vom face liste”, a spus liderul PSD.