Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gigi Matei i-a dat K.O. lui Romeo Rădulescu

Deşi credeam că le-am auzit şi le-am văzut pe toate, ei bine ultima declaraţie a deputatului independent Romeo Rădulescu ne-a lăsat cu gura căscată. El a susţinut, la o emisiune televizată, că dacă PNL nu îl vrea, el poate să candideze din partea PSD-ului.

Cunoscut ca un om de dreapta convins, Romeo Rădulescu pare că acceptă orice compromis pentru a ajunge în vârf. Acum, sigur, este discutabilă declaraţia sa, pentru că ori a făcut-o în deplină cunoştinţă de cauză şi cu un scop anume, ori vrea doar să provoace scandal. Mai mult, politicianul a mărturisit că nu a avut niciun fel de discuţii cu liderii PSD Vâlcea pe această temă a candidaturii sale, însă el este deschis pentru eventuale negocieri.

Numai că, locul pe care Romeo Rădulescu îl vânează i-a fost promis de foarte mult timp preşedintelui PSD Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei – actual primar interimar al Primăriei Râmnicu Vâlcea. Nu puţini sunt cei care afirmă că Matei i-a garantat tot sprijinul său lui Costi Rădulescu la alegerile interne din PSD Vâlcea, cu condiţia ca, la rândul său, liderul social-democraţilor să-i sprijine candidatura la primărie.

Zis şi făcut! Gigi Matei şi-a îndeplinit partea sa de înţelegere, iar acum a venit rândul lui Costi Rădulescu, care nu a ezitat şi, zilele trecute, a spus răspicat că singurul candidat al PSD la alegerile locale 2016 pentru Primăria Râmnicului este Gigi Matei. Şi iată cum Romeo Rădulescu rămâne cu buza umflată, pesediştii zicându-i „pas”, iar peneliştii neluându-l nici măcar în calcul.