Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: KLAUS IOHANNIS a fost validat de Curtea Constituţională

Vineri, 21 noiembrie a.c. Curtea Constituţională a României a validat mandatul de preşedinte al candidatului ACL, Klaus Iohannis, cel care a câştigat alegerile din data de 16 noiembrie a.c. După ce s-a citit decizia de validare şi s-a intonat Imnul naţional, preşedintele ales al României a ţinut un discurs emoţionant în faţa audienţei.

„Mulţumesc Curţii Constituţionale pentru celeritatea judecării acestei speţe, importantă nu doar pentru mine, ci şi pentru România. Mulţumesc, de asemenea, BEC pentru gestionarea foarte bună’ a procesului electoral. Mulţumesc tuturor cetăţenilor români care au votat la cele două tururi de scrutin şi, în special, celor care m-au votat pe mine. A fost un vo0t puternic şi clar pentru mine şi îi asigur pe toţi că l-am înţeles.

Ne aflăm la un moment festiv şi remarc că după 25 de nai de la Revoluţie se încheie o etapă: românii, prin votul lor, au spus STOP şi de la capăt.

Privesc cu toată răspunderea drumul greu care ne aşteaptă la capătul căreia se află România prosperă şi puternică. Le spun românilor, cu această ocazie, că se poate construi o Românie prosperă şi puternică. Nu se va face de azi pe mâine, nici peste noapte, ci în timp şi pas cu pas. Consider că este nevoie de o revizuire a Constituţiei, însă vă asigur că voi fi preşedintele care respectă Constituţia în spiritul şi litera ei” a spus Klaus Iohannis.

La ceremonie a participat şi preşedintele Traian Băsescu, care a ţinut să precizeze că este mândru de alegerea românilor: „Las moştenire o ţară cu puternice opţiuni de dreaptă”.