Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Elena Udrea a fost reținută!

Timp de mai bine de 9 ore, Elena Udrea, însoţită de apărătorul său, Alexandru Chiciu, a dat declaraţii în faţa anchetatorilor în dosarul Microsoft. Fostul ministru a spus că a venit pentru a da declaraţii în Dosarul Microsoft, în urma unei solicitări a avocaţilor, aprobate de procurori. Aceasta poate fi reţinută oricând, după ce a rămas fără imunitate parlamentară. Cele şase hotărâri ale Camerei Deputaţilor privind aprobarea cererilor de urmărire penală şi de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea au fost publicate deja în Monitorul Oficial. Udrea este anchetată în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Elena Udrea a fost reținută de procurorii DNA. Ea va merge direct către arestul Poliţiei capitalei.

„Audierile au durat efectiv 3 ore, restul au fost studii de dosar. Dna Udrea n-a facut niciun denunt, pentru ca nu are cunostinte de fapte penale pe care sa le denunte”, a spus unul dintre avocatii sai, Marius Sebastian Striblea, de la Baroul Iasi, la iesirea din sediul DNA.

Elena Udrea a intrat în sediul DNA în jurul orei 12.00. Fostul ministru al Dezvoltării a fost întâmpinată la intrare de o mulţime de jurnalişti, dar şi de gură cască. Accesul Elenei Udrea către DNA s-a făcut cu greutate, bodiguarzii acesteia având o sarcină extrem de dificilă.