Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ANALFABETA GRAPINI, „GREU DE UCIS”

Europarlamentarul PC Maria Grapini continuă să siluiască limba română cu o seninătate ieşită din comun. Deşi şi-a „tras” alt cont de Facebook, potrivit cu noua demnitate a cucoanei, care este ditamai europarlamentarul, Maria Grapini nu a învăţat nimic din greşelile trecutului, care au fost mediatizate la vremea respectivă. Grapini scrie de zor pe noua ei pagină, având multe greşeli gramaticale, de ortografie, dar şi de punctuaţie.

Ultima postare a doamnei europarlamentar nu este chiar deloc demnă de o fostă olimpică la limba română, aşa cum se dă Grapini. Deşi în trecut, doamna şi-a explicat greşelile dând vina pe tastatura tabletei, e greu de crezut că tableta scrie singură „influienteaza”, spre exemplu.

Mai jos vă puteţi delecta cu producţia literară a europarlamentarului Grapini şi nu ne rămâne decât să ne rugăm să nu lase dovezi ale „talentului” ei scriitoricesc şi prin Parlamentul European.

„Ma pregatesc sa merg la Scoala de vara a tineretului Partidului Conservator.M-am gandit la ce tema voi prezenta?: ARTA COMUNICARII.Cum influienteaza comunicarea ,cariera ? Relationarea intr-o societate ,relatiile inter-umane ,depind de o comunicare corecta,eficienta si permanenta. O alta tema importanta poate fi : MANAGEMENTUL TIMPULUI.Este important sa intelegem ca resursa TIMP,este atipica in raport cu celelalte resurse! Daca nu-l consumam eficient ,nu-l putem pastra pentru mai tarziu! Fiecare zi are importanta ei in viata noastra,si trebuie sa facem ceva semnificativ! Sa nu uitam sa dedicam zilnic timp gandirii! Ma voi consulta cu tinerii si voi decide conform dorintei majoritatii!”, a scris ea.