Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aglomerație mare pe locul II pentru Camera Deputaților la PNL Vâlcea

6 liberali de frunte din organizația județeană a PNL Vâlcea s-au înscris în competiția internă, optând pentru locul II pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din toamna/iarna acestui an. Este vorba despre Victor Stănculescu, Gheorghe Folea, Iuliana Moise, Traian Dobrinescu, Gheorghe Păsat și Gheorghe Ioniță.

Dând la o parte looserii, în această competiție se vor bate pe bune Gheorghe Folea și Victor Stânculescu. Amândoi sunt politicieni cu experiență, susținuți de primari, lucru foarte important pentru că ponderea votului primarilor în competiția internă ajunge pe la 40% și buni organizatori.

Deși Stănculescu face parte din generația tânără și s-a dovedit extrem de vocal în ședințele de CJ, deși un pic cam impertinent, cele mai mari șanse le are totuși doctorul Gheorghe Folea. Însă, despre această competiție se va vorbi mai mult în perioada următoare. Avem și dezvăluiri pentru edițiile tipărite.

La Senat nu sunt mari schimbări față de ceea ce se știa deja. Pentru prima poziție pe listă vor concura actualul senator Adrănel Cotescu și Romulus Bulacu, iar pentru cea secundă s-au înscris în competiție Victor Popescu și primarul de la Păușești Măglași, Alexandru Dediu.