Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

21 iulie 2015, ziua DECISIVĂ pentru PSD: Dragnea anunţă dacă va candida sau nu

Liviu Dragnea a anunţat că 21 iulie 2015 este termenul limită pe care singur şi l-a impus pentru a lua o decizie cu privire la candidatura sa pentru preşedinţia interimară a PSD. „Voi anunţa marţi ce decizia am luat”, a spus Liviu Dragnea.

Coordonatorul politic al PSD a mai declarat că decizia sa va fi determinată şi de discuţiile cu colegii săi din Comitetul Executiv. Dacă aceştia consideră că o candidatură a lui Dragnea ar ajuta PSD în aceste momente dificile, pe o perioadă limitată, atunci fostul ministru al Dezvoltării se va arunca în luptă.

„M-a durut demisia lui Ponta pentru că aş fi dorit să rămână în continuare preşedinte. Pe de altă parte, îl înţeleg. Trece printr-o perioadă grea şi sunt alături de el şi cu gândul şi cu fapta. Victor Ponta este un om iubit în partid, este preşedintele partidului ales în mod legitim la congres şi reales. Fiecare om din partid care ţine la el a fost tulburat de acest gest. Nimeni nu şi-a dorit ca Ponta să renunţe la funcţia de preşedinte”, a spus Dragnea.