Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Florian Geanovu, vâlceanul care a făcut senzație pe scena „Românii au talent!”

Florian Geanovu, un polițist din județul Vâlcea, i-a șocat pe jurații de la “Românii au talent” cu mișcările sale de dans. Agentul s-a calificat în etapa următoare a emisiunii de la Pro TV și a primit numeroase laude.

În vârstă de 21 de ani, Florian Geanovu și-a spus povestea de viață într-un scurt interviu oferit înainte să urce pe scena show-ului de talente. Potrivit declarațiilor sale, el dansează de la 13 ani, după ce a urmărit pe YouTube câteva video-uri. El s-a antrenat în grădina sa din localitatea Slătioara, județul Vâlcea. Deși, nu a fost un copil foarte flexibil, datorită antrenamentelor, el a reușit sa facă niște lucruri nemaivăzute în comuna vâlceană. Ulterior, dansul și contorsionismul au devenit o obsesie pentru el.

“Nu a fost neapărat o chestie pe care mi-am dorit-o de mic, dar mi-a plăcut să folosesc arme. E o chestie riscantă dar și plăcută pentru mine. Pe lângă meseria de polițist sunt pasionat de dans. Am pasiunea asta de la 13 ani, am învățat singur, de pe internet, nu am luat cursuri. M-am hotărât să vin la Românii au Talent pentru a arăta ce știu, pentru a arăta că un polițist poate face și altceva pe lângă muncă și să dea amenzi”, a declarat tânărul polițist înainte să ajungă în fața celor patru jurați.

“Bun, deci ați umărit dansul evadarea din cătușe. Florian, m-ai surprins extrem de plăcut”, a mărturisit Andi Moisescu.

“Să vezi acum colegii cum îl respectă, le e frică să nu intri pe gaura ușii după ei. Au mai fost colegi de-ai tăi pe aici, cu diverse talente, dar în domeniul ăsta parcă nu am văzut, așa că părerea mea este că poți să continui cu amândouă (n.r.: meseriile)”, a declarat Florin Călinescu.

De mai bine de un an, Florian Geanovu s-a mutat în București și lucrează în cadrul Secției de Poliție Nr. 26. El a decis să devină agent, pentru că este atât o provocare, cât și o meserie bănoasă și nu și-a dorit să activeze pe lângă casă, pentru că acolo nu avea parte de acțiune. Conform dezvăluirilor sale, el repetă diferite mișcări chiar și atunci cand se bagă în pat, la culcare.