Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE – ÎNSCRIE-TE ACUM! CURS ACREDITAT DE CONTABILITATE, ÎN RM. VÂLCEA

Vrei să îți construiești o carieră în contabilitate sau să te perfecţionezi în acest domeniu? Îți recomandăm cursul de contabilitate oferit de societatea noastră, curs ce asigură combinaţia perfectă între componentele teoretică și practică ale domeniului. Cursul nostru vă ajută să interpretați corect documentele contabile! Dintre cunoștintele pe care le veți dobândi pe parcursul Cursurilor de Contabilitate, se numără informații utile despre: patrimoniu, conturi, active imobilizate, stocuri, contabilitatea creanțelor și datoriilor, a veniturilor și cheltuielilor, despre bilanț și balanța contabilă și multe altele. Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii de azi, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Puteţi sã vã specializaţi în aceastã activitate urmând un curs de formare profesionalã acreditat, cum este cel organizat de Profesional New Consult.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în domeniu, ce cunosc noţiunile practice, dar şi legislaţia, elemente ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu, dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Pregãtirea practicã este realizatã cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate și firmelor de profil din ţarã.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã
Profesional New Consult – Informații si Înscrieri: 0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777
E-mail: [email protected]
website: www.profesionalnewconsult.ro

sau la sediul centrului de studii pe str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5, Rm. Valcea

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt:
Curs Fotografie
Curs Formator
Curs Arhivar