Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Criminal din Vâlcea reținut pentru omorul unui bărbat din Sibiu

Polițiștii au reținut un tânăr de 28 de ani suspectat de uciderea unui bărbat de 40 de ani, incident petrecut vineri noaptea în localitatea Șura Mare, conform declarațiilor IPJ Sibiu. „În urma investigațiilor desfășurate sub îndrumarea procurorului de caz, polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani din județul Vâlcea, care locuiește ilegal în municipiul Sibiu, suspectat că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. În prezent, suspectul se află în custodia organelor de cercetare penală și urmează să fie audiat pentru a clarifica circumstanțele incidentului”, a informat duminică IPJ Sibiu.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul va fi prezentat procurorului criminalist, care va decide măsurile legale ce se impun.

Un bărbat din Șura Mare a fost ucis vineri noaptea pe o stradă din Sibiu, a comunicat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Elena Welter. „Pe data de 21.06.2024, în jurul orei 23:10, IPJ Sibiu a fost anunțat printr-un apel la 112 că un bărbat inconștient se află pe o stradă din municipiul Sibiu. Polițiștii și echipajele medicale s-au deplasat la fața locului, identificând victima ca fiind un bărbat de 40 de ani din localitatea Șura Mare. Deși i s-au aplicat manevre de resuscitare, acesta a decedat. Din cauza suspiciunilor rezonabile că decesul ar fi fost provocat de o faptă violentă, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru investigarea infracțiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru autopsie”, a precizat reprezentanta IPJ Sibiu.