Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vicențiu Mocanu își răsfață soția: Regina R&B, cadou de 2 milioane de euro

Cristina Spătar a primit un cadou de 2 milioane de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu. În urmă cu două zile, Cristina Spătar și-a serbat ziua de naștere. Îndrăgita artistă a împlinit frumoasă vârstă de 51 de ani, iar soțul ei i-a pregătit o surpriză cu adevărat spectaculoasă. Iată ce cadou i-a făcut milionarul Vicențiu Mocanu!

De ziua ei de naștere, Cristina Spătar a petrecut în Bulgaria, alături de soțul ei și cei doi copii. Artista a fost alintată la maximum în această perioadă de cei dragi, însă cireașa de pe tort a fost când a primit un cadou cu totul și cu totul fabulos…

Mai exact, Vicențiu Mocanu i-a făcut cadou o clădire cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, a cărei valoare a fost estimată la peste 2 milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum! De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție’, a spus Cristina Spătar, potrivit Click.