1

SCANDAL la VOCEA ROMÂNIEI

Unul dintre concurenţii de la Vocea României, Muneer Al Obeidii (29 de ani), se pare că este iubitul uneia dintre producătoarele show-ului şi prieten cu producătoarea generală a emisiunii, Mona Segall, ceea ce a produs o adevărată răzmeriţă printre concurenţii înscrişi. Tânărul s-a înscris în concurs cu speranţa că va ajunge „Vocea României”, deşi este originar din Abu Dhabi. Acesta a reuşit să-i întoarcă pe toţi cei patru juraţi – Loredana, Brenciu, Smiley, Moga, cu faţa spre el.

O altă persoană care-l cunoaşte pe Muneer a făcut dezvăluiri impresionante pentru un tabloid central „Povestea lui e falsă. Muneer nu e sărac. Poate cel mai important detaliu: Muneer e prieten bun cu Mona Segall, producătoarea de la «Vocea României», şi e iubitul Roxanei Paulică, producătoare şi ea la emisiune”, a povestit o sursă din Pro TV.

Smiley a recunoscut că-l ştia pe Muneer: „Eu îl cunosc pe Muneer, am lucrat cu el, e un tip extrem de talentat”. Apoi i-a adresat câteva cuvinte: „«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună”. Totuşi, tânărul a ales-o ca mentor pe Loredana.

„Muneer filmează acum duelurile la Buftea, pentru a doua etapă. El şi cu concurentul cu care cântă, o fată, au primit piesa «I Belong to You», de la Lenny Kravitz, preferatul lui. Piesa i se potriveşte perfect, iar fata săraca nu are ce face, deşi are o voce splendidă”, a mai povestit sursa citată.