Acasă Monden Gașca Zurli aduce “Puterea Zâmbetului” la Rm.Vâlcea! Câștigă un bilet GRATUIT la...

Gașca Zurli aduce “Puterea Zâmbetului” la Rm.Vâlcea! Câștigă un bilet GRATUIT la spectacolul din 1 februarie (LIKE & SHARE)

Gașca Zurli și Vocea Vâlcii pun la bătaie 6 invitații GRATUITE (1 loc – 1 persoană) pentru spectacolul din data de 1 februarie de la ora 18.00, la Casa de Cultură din Râmnicu Vâlcea. Tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE la pagina oficială VOCEA VÂLCII, SHARE la postarea ”Gașca Zurli aduce “Puterea Zâmbetului” la Rm.Vâlcea! Câștigă un bilet GRATUIT la spectacolul din 1 februarie” și un comentariu cu ”PARTICIP” la postarea ”Gașca Zurli aduce “Puterea Zâmbetului” la Rm.Vâlcea! Câștigă un bilet GRATUIT la spectacolul din 1 februarie” de pe pagina oficială VOCEA VÂLCII.
START concurs miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 12.30, STOP concurs joi, 31 ianuarie 2019, ora 12.30. MULT SUCCES. Tragerea la sorți va avea loc joi, 31 ianuarie 2019, orele 13.00, prin sistemul RANDOM. Ea va fi filmată și postată pe pagina oficială VOCEA VÂLCII cu numele câștigătorilor.

Gașca Zurli aduce “Puterea Zâmbetului” la Rm. Vâlcea. Pe 01 februarie, la ora 18.00, la Casa de Cultură din oraș!

Cea mai mare dorință a Fetiței Zurli este să se întâlnească cu toți copiii din România și să le facă cunoștință cu Zâmbetul și prietenii ei din Gașca Zurli. Așa că Tanti Prezentatoarea i-a pregătit o surpriză, ajutată, desigur, de restul Găștii.

Cea mai iubită gașcă din țară, pornește pe 17 ianuarie o serie de spectacole ce susțin campania Puterea Zâmbetului. Primele orașe în care Gașca Zurli ajunge la început de an sunt: Tulcea, Constanța, Slobozia, Ploiești, Giurgiu, Pitești, Rm.Vâlcea și Sibiu. 8 orașe și mii de copii care vor face cunoștință cu Zâmbetul Zurli.

Semne bune anul are, Gașca Zurli pleacă să pună Zâmbetul Zurli pe harta României!

RM.VÂLCEA, 01 FEBRUARIE, CASA DE CULTURĂ, ORA 18.00

Categorii bilete

• VIP -150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la intalnirea speciala cu Gașca Zurli )
• Categoria 1- 80 lei
• Categoria 2- 40 lei

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului.

Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.