Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adrian Năstase, ipostază INEDITĂ de Ziua Naţională a României

Adrian Năstase reuşeşte să uimească de fiecare dată cu postările sale pe blog. El nu a lăsat să treacă Ziua Naţioanlă a României, fără a le adresa un mesaj internauţilor interesaţi de soarta sa. Adrian Năstase se arată dezamăgit că la revenirea sa în Bucureşti a găsit din nou, două Românii: una care sărbătoreşte Unirea la Bucureşti, alta care sărbătoreşte Unirea la Alba Iulia.
“Am revenit aseară in Bucuresti. Vremea se schimbase, precum timpurile. Astăzi este 1 Decembrie, Ziua Natională. Este ziua in care sarbătorim Marea Unire. Din pacate, am găsit, la intoarcere, din nou, Românii separate – una care sărbătoreste Unirea la Bucuresti, alta care săarbatoreste Unirea la Alba Iulia. Si in Republica Moldova sunt, in continuare, două tari – una care vrea spre vest, alta care vrea spre est. Se vor schimba oare lucrurile pană in 2018, cand ar trebui să sărbătorim centenarul Marii Uniri?
Dana si cu mine am ales sa sarbătorim, in felul nostru, Ziua Natională si am iesit la o plimbare in zăpada proaspăt asternută pe Bulevardul Aviatorilor” – a scris Adrian Năstase pe blogul său.