Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA TITULARIZARE 2018: Trei profesori de nota 10

Au apărut rezultatele de la examenul de titularizare 2018. Peste 382 de profesori din județul Vâlcea s-au prezentat la examenul care a avut loc săptămâna trecută, deși inițial se înscriseseră la concurs aproape 600. Trei dintre ei au reușit să obțină nota maximă 10. Este vorba despre Ene V. Constantin Răducu, la religie, Geană Liviu Dragoș, tot religie și Udrea Maria Magdalena, la consiliere psihologică. La polul opus, au fost și profesori care au obținut note de 1, 2 și 3. Astfel la Vâlcea au fost șaisprezece profesori care au obținut note de 3, au mai fost două note de 2 și două note de 1. Rezultatele finale le puteți vizualiza aici: http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#VL.

Contestaţiile la examenul de titularizare pot fi depuse de profesori la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Acest lucru este posibil pe 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, dar şi pe 18 iulie, până la ora 15.00.
Rezultatele finale ale examenului de titularizare 2018 se vor afişa la sediile inspectoratelor şcolare judeţene pe 24 iulie.
Condiţiile ce trebuie îndeplinite de profesorii care au participat la examen:
– Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.
– Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.