Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SCANDAL SEXUAL: Nepoata lui Adi de la Vâlcea negociază showuri erotice pentru dansatoarele ei

Cântăreața Roxana Dobrițoiu, nepoata manelistului Adi de la Vâlcea, s-ar fi arătat interesată în fața unui domn generos ca să-și pună dansatoarele la dispoziția lui, pentru un show erotic, arată cancan.ro.
Un mega scandal sexual stă să izbucnească, după ce Roxana Dobrițoiu, fiica manelistului Adi de la Vâlcea și-a scos dansatoarele ”la produs”. Dovada o face o discuție pe care a purtat-o pe Faebook cu un domn interesat de un show erotic. Dacă Roxana a punctat de mai multe ori că ea nu este dispusă să participe, a știut să negocieze însă foarte bine condișiile pentru ca dansatoarele ei să facă o afacere bună din asta.
Roxana Dobrițoiu: Deci trebuie să facă show lesbi ai zis, nu?
X : Da, sex oral, penetrări cu vibratoare… totul ține de fată. Că arată așa bine, ridic prețul la 13.000 de euro pentru ele
Roxana Dobrițoiu: Dar este filmată treaba? Eu pot veni să cânt, pot să asist dar nu să particip
X : Și nu vreau să mă ascund după deget, chiar mi-ar plăcea să participi cu D. Cristina și cele două dansatoare care spui
Roxana Dobrițoiu: Sunt libertine fetele. Poate ar vrea ele să participe, dacă îmi faci o propunere pentru ele le-o prezint. Eu pot asista, pot cânta fără probleme, dar nu vreau să particip. Nu pentru că am prejudecăți, ci pentru că pur și simplu nu e genul meu. Da, vorbesc cu ele și te anunț.