Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Elevii din anii terminali, meditații gratuite!

Asociaţia Seniorilor din Educaţie, Ştiinţă şi Cultură Vâlcea, în colaborare cu Consiliul Judeţean Vâlcea, a lansat oficial un program de meditaţii gratuite, deschizând o nouă pagină în cartea oportunităţilor educaţionale pentru elevii vâlceni.

Această iniţiativă se adresează elevilor care se pregătesc pentru două dintre cele mai importante momente ale parcursului lor academic: Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul. Cu un accent pe disciplinele cheie – limba şi literatura română, matematică, fizică, biologie şi limba engleză – proiectul îşi propune să ofere elevilor instrumentele necesare pentru a excela.

O caracteristică remarcabilă a acestui proiect este generozitatea Consiliului Judeţean Vâlcea, care a oferit spaţiul necesar desfăşurării cursurilor, chiar în incinta propriei instituţii. Această decizie subliniază angajamentul comunităţii locale faţă de educaţia tinerilor şi dorinţa de a contribui activ la formarea viitorului.

“Pentru a veni în sprijinul acestei acţiuni, Consiliul Judeţean Vâlcea pune la dispoziţie locul de desfăşurare al cursurilor, chiar în incinta instituţiei noastre. Cursurile de pregătire sunt destinate elevilor care doresc să-şi îmbunătăţească cunoştinţele şi să obţină note mai bune la examene. Profesorii îndrumători sunt membri ai Asociaţiei Seniorilor Vâlcea şi lucrează pe baza de voluntariat, iar disciplinele predate sunt: limba şi literatura română, matematică, fizică, biologie şi limba engleză”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Ceea ce face acest proiect cu adevărat special este echipa de profesori îndrumători, membri ai Asociaţiei Seniorilor Vâlcea. Aceştia au ales să dedice o parte din timpul lor elevilor, lucrând pe bază de voluntariat. Experienţa şi cunoştinţele lor vastă în domeniile respective sunt resurse inestimabile pentru tinerii care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele academice.

Elevii interesaţi să participe la aceste sesiuni de pregătire pot suna la numărul de telefon 0745058514 pentru a se înregistra şi pentru a afla mai multe informaţii.