Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Școala Gimnazială din comuna Dăești – în schimb de experiență cu ERASMUS+

În perioada 25.02-02.03 2024, 4 elevi de la Școala Gimnazială comuna Dăești și două cadre didactice au participat la mobilitatea școlară organizată în cadrul programului educativ Erasmus + (cod proiect 2022-1-RO01-KA121- SCH- 000058556), in parteneriat cu Agrupamento de Escolas Barbosa du Bocage din orașul Setubal, Portugalia.

În cele 5 zile de activități școlare desfașurate în școala din Portugalia, elevii și profesorii însoțitori au făcut schimb de bune practici, valori culturale și viziuni moderne asupra competențelor elevilor în sistemul educațional al secolului XXI. De asemenea, în cadrul programului școlar zilnic, elevii noștri au participat la diverse activități didactice și extracurriculare și au prezentat valori și tradiții din comuna Dăești și din România, însă au experimentat la rândul lor stilul de viață bazat pe diversitate rasială, toleranță religioasă si incluziune socială din Portugalia.

Primăria Comunei Dăești din Județul Vâlcea și primarul Popolan Gheorghe, au asigurat transferului elevilor la aeroport și au făcut posibilă desfășurarea proiectului!