Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Începe „Conflictul Liceelor” în Râmnicu Vâlcea!

Începe „Conflictul Liceelor”! De vineri, 25 martie 2016, la Divino Club din Râmnicu Vâlcea va începe o competiţie între toate liceele din municipiu, liceeni râmniceni participând la cel mai popular concurs de dans.

La Gala Laureaților dansează cele mai bune licee ale sezonului anterior: Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, Colegiul Naţional Economic, Colegiul Naţional Alexandru Lahovari și Liceul de Arte.

Organizatorii susţin că acest concurs-spectacol este o șansă pentru tinerele talente să se afirme și să își dezvolte pasiunea pentru dans formându-și experiența necesară în acest domeniu. Prin această competiție participanții își pun la încercare spiritul de echipă și rezistența ajutându-i în dezvoltarea lor din toate punctele de vedere.

„Competiția Conflictul Liceelor® a luat naştere în anul 2007 la Râmnicu Vâlcea şi a căpătat rapid notorietate în rândul adolescenților datorită pasiunii concurenților pentru dans, a ideii de a urca pe scenă, dar și a premiilor tentante.

Concursul se desfășoară pe parcursul a douăsprezece săptămâni în fiecare vineri. Fiecare liceu participant are o echipă formată din trei fete și trei băieți ce trebuie să îndeplinească condițiile de participare. Există cinci probe. Cea mai importantă dintre ele este proba de dans unde participanții trebuie să pregătească o coregrafie de maximum zece minute. Ultima probă este de popularitate și câștigă echipa care are mai mulți susținători. Celelalte trei probe sunt interactive și sunt păstrate secrete până în seara evenimentului. Juriul este format din trei persoane(sponsori, parteneri, foști dansatori, profesori). Fiecare echipă trebuie să participe pe rând în toate fazele concursului. Inițial sunt cinci grupe, odată trecută de această fază echipa participă într-una din cele trei Semifinale 1. Dacă se califică mai departe va participa în Semifinala 2 unde se confruntă trei echipe și iese din concurs una urmând ca cele două echipe rămase sa se dueleze în Finala din urmatoarea săptămână. După grupe există Confruntarea Intermediară unde o echipă care a pierdut în grupe se poate califica în Semifinale 1” – se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.