Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gala Olimpicilor: Cei mai buni elevi din Vâlcea vor fi premiaţi de ISJ şi Primărie

Ca-n fiecare an, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea şi Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea organizează un eveniment extrem de important, prin intermediul căruia se doreşte recunoaşterea meritelor şi răsplătirea muncii depuse de elevii vâlceni care au obţinut rezultate remarcabile la olimpiadele naţionale şi internaţionale. Iar elevi merituoşi sunt destui în Vâlcea, judeţul nostru fiind considerat unul dintre judeţele cu cei mai buni copii din ţară.

Aşadar, evenimentul este intitulat „Gala Olimpicilor” şi va avea loc marţi, 15 decembrie 2015, începând cu ora 14.00, la Sala Lahovari a Filarmonicii de Stat „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea.

„Va avea loc o festivitate de premiere a elevilor și profesorilor din municipiul Rm. Vâlcea care au obținut rezultate de excepţie la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate la nivel național și internațional în anul școlar 2014-2015. Aflată la o nouă ediție, Gala Olimpicilor 2015 va fi gazduită de Sala Lahovari a Filarmonicii de Stat „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea marţi, 15 decembrie a.c., începând cu orele 14:00.

Acest eveniment se desfășoară în parteneriat cu Primăria Rm. Vâlcea care susţine excelenţa din învățământul vâlcean premiind elevii și profesorii suma de 50.000 de lei” – susţine inspectorul școlar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, prof. Andra Bică.