Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: RAZIE ÎN ȘCOLILE din Râmnicu Vâlcea!

În data de 26 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au organizat și pus în aplicare o acțiune în unitățile de învățământ și în zonele adiacente acestora, pentru prevenirea și combaterea delicvenței juvenile, a absenteismului școlar, a deținerii și consumului de substanțe interzise de către tineri.
Activitățile specifice au fost desfășurate în 10 unități de învățământ, din municipiul Râmnicu Vâlcea, și în zonele adiacente acestora, respectiv baruri, cofetării, săli de jocuri de noroc e.t.c. Cu acest prilej, au fost depistați, legitimați și controlați 45 de elevi. Polițiștii de proximitate vor informa conducerea unităților de învățământ, din care fac parte elevii care absentau nemotivat de la cursurile școlare.
Astfel de activități vor fi efectuate în mod frecvent și inopinat de către polițiștii vâlceni. De asemenea, se vor desfășura activități de prevenire și consiliere în unitățile de învățământ pentru creșterea siguranței elevilor.
La acțiune au participat și echipe de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.