Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa video: Politia Locala Ramnicu Valcea

VIDEO INCREDIBIL! Se întâmplă la Tic Tac, în Ostroveni! Atât de beat la volan, încât nu vede drumul!

Sursa video: Politia Locala Ramnicu Valcea

În seara zilei de duminică, 2 decembrie a.c., la ora 23.20, un echipaj al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie al Direcţiei Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a observat pe str. Mihai Eminescu din Râmnicu Vâlcea (în zona Tic-Tac din Ostroveni) un autoturism care se deplasa pe contrasens, după care s-a oprit şi a efectuat manevre de mers înapoi.

Întrucât comportamentul conducătorului auto ridica suspiciuni, acesta a fost oprit şi legitimat, ocazie cu care s-a constatat că emana un miros puternic de alcool. În acest context, a fost cerut sprijinul echipajului mixt al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului şi al Direcţiei Poliţiei Locale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul de alcool test, rezultând o alcoolemie de 0,71 miligrame alcool pur în aerul expirat, drept pentru care au fost întocmite documentele în vederea tragerii la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 336 N.C.P. ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Direcţia Poliţiei Locale a Primăriei municipiului evidenţiază din nou, cu această ocazie, buna colaborare pe care o are cu Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea.