Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Imagini cu accidentul mortal de la Păuşeşti Otăsău

Viceprimarul comunei Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, a făcut publice, pe un site de socializare, imaginile video cu accidentul mortal ce a avut loc în această localitatea în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2015, înregistrate cu ajutorul camerelor video ale Primăriei. Imaginile nu sunt explicite, însă la minutul 03.30 se vede cum apare maşina condusă de tânărul Florin Băncioi, tânărul ce a decedat în urma accidentului, rulează cu viteză pe şoseaua acoperită de zăpadă, iar la un moment dat pierde controlul volanului şi iese în afara carosabilului.

Accidentul s-a produs chiar în faţa bisericii din Păuşeşti Otăsău, pe DJ 646, iar martorii care au ajuns imediat la faţa locului spun că victima ar fi avut „gâtul secţionat” şi a murit pe loc.

Reamintim că şoferul Florin Băncioi – 21 de ani, nu avea permis de conducere şi cu toate acestea s-a urcat la volanul unei maşini. Conform poliţiştilor rutieri, el conducea un autoturism înmatriculat în Germania în momentul producerii incidentului şi avea viteză excesivă când a ieşit de pe carosabil, s-a izbit cu maşina violent de un podeţ şi s-a răsturnat într-un şanţ. Tânărul de 21 de ani, care se afla singur în maşină, a murit pe loc.