Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean reținut în Dolj , pentru lovirea sau alte violențe, distrugere și furt

Un vâlcean a fost reținut, ieri, de polițiștii din Balș, pentru lovirea sau alte violențe, distrugere și furt.

Pe 2 august, polițiștii din Balș au fost sesizați că două persoane s-ar fi agresat reciproc pe strada Nicolae Bălcescu. În timpul altercației ar fi distrus geamul unei societăți comerciale.

Un bărbat de 38 de ani, din Balș, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută. În timpul altercației el ar fi fost împins, moment în care s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe geamul unei societăți comerciale. În urma cazăturii geamul spart i-ar fi provocat leziuni la nivelul brațului, potrivit IPJ Olt.

Bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orășenesc Balș. Ulterior bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovirea sau alte violențe și distrugere.

Polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, din comuna Făurești, județul Vâlcea, bănuit de comiterea faptelor, care se sustrăgea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit că acesta ar fi sustras pe 16 martie, dintr-o societate comercială din Balș mai multe bunuri.

Ieri, pe numele tânărului de 27 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în arestul IPJ Olt. Astăzi tânărul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.