Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean căutat în Italia pentru tâlhărie şi furt din locuinţe, găsit la Galicea

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Micoiu au pus în executare un mandat european de arestare, față de un bărbat de 27 de ani, depistat pe raza comunei Galicea, judeţul Vâlcea.

În seara zilei de marţi, 6 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Milcoiu au depistat în Galicea, un bărbat de 27 de ani, pentru care autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat de arestare. Polițiștii l-au predat pe bărbat Serviciului de Investigații Criminale, aceștia prezentându-l Curții de Apel Pitești, în vederea reținerii.

În data de 19 februarie 2012, persoana bănuită, aflându-se într-un oraș din Italia, împreună cu alți 2 bărbați, ar fi încercat să intre într-un apartament, cu intenția de a sustrage diverse bunuri. De asemenea, la data de 9 iunie 2013, pe raza aceluiași oraș, ar fi agresat fizic o femeie și i-ar fi sustras geanta și de această dată fiind însoțit de 2 persoane. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 10 luni, cu executare.

Polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.