Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean ajuns după gratii pentru delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea împreună cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Berislăvești au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, condamnat pentru comiterea infracțiunii de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Ieri, 06 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea și din cadrul Postului de Poliție Berislăvești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat de 52 de ani, din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În fapt, în perioada 2015-2016, acesta, în calitate de agent de vânzări cu atribuții de gestionar a falsificat prin contrafacerea scrierii mai multe contracte de prestări servicii și mai multe facturi aferente contractelor.

Totodată, persoana în cauză a scos din patrimoniul societății mai multe bunuri pe care le-a vândut la un preț mai mic decât cele vândute de către societate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 85.987 lei.

Acesta a fost condamnat la 3 ani și 3 luni de închisoare, în regim de detenție, fiind încarcerat în Penitenciarul Mioveni din județul Argeș.