Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Şoferi şi şoferiţe, prinşi fără permis sau beţi la volan

Duminică, 26 iulie 2015, poliţiştii din Vâlcea au întocmit trei dosare penale unor şoferi care au încălcat legea cu bună ştiinţă.

Unul dintre dosare a fost făcut pe numele unei femei din Voineasa, care a fost prinsă conducând o maşină pe drumurile publice deşi nu avea permis de conducere. Elena B. – 27 de ani, a luat maşina tatălui ei, fără ca acesta să ştie, şi a plecat la o mică plimbare prin localitate. Din nefericire pentru ea, poliţiştii au fost vigilenţi, au prins-o şi i-au făcut şi dosar penal „sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi furt în scop de folosinţă”.

De asemenea, un alt tânăr s-a ales tot cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără a deţine permis de conducere. Este vorba despre Constantin G. – 21 de ani, din Băbeni, care a fost prins în trafic pe DN64.

În schimb, un bărbat de 45 de ani din Râmnicu Vâlcea va fi tras la răspundere penal pentru că duminică, în jurul orei 07.45, el conducea un autoturism, pe bld. Tineretului din municipiu, având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.