Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: cetateanul.net

VIDEO: Romprest şi-a început activitatea în Râmnicu Vâlcea cu o procesiune şi cu blocarea traficului

foto: cetateanul.netÎncepând cu data de 1 august 2015, gunoiul râmnicenilor nu va mai fi ridicat de firma Urban, ci de societatea Romprest, patronată de Florian Walter, cel care a fugit din calea justiţiei, după ce a fost acuzat de evaziune fiscală şi dat în urmărire internaţională.

Ei bine, firma Romprest şi-a făcut o intrare impresionantă în Râmnicu Vâlcea, zeci de maşini defilând luni, 27 iulie 2015, pe Calea lui Traian din municipiu şi oprindu-se în faţa Primăriei Râmnicu Vâlcea. Interesant este că pe tot parcursul defilării, maşinile Romprest au fost însoţite de maşinile cu girofare ale Poliţiei Locale.

Întreaga „operaţiune” nu a făcut însă decât să blocheze traficul rutier, în condiţiile în care circulaţia din oraşul nostru este oricum dificilă, ca să nu îi spunem dezastruoasă.

Primăria Râmnicului a anunţat că „noul operator al serviciului de salubrizare a municipiului, care va presta aceasta activitate începând cu data de 1 august, şi-a prezentat o parte din utilajele cu care va realiza acest serviciu, într-o procesiune impresionantă pe străzile Râmnicului”. Ca să fim sinceri, nu cred că au impresionat pe nimeni, iar preţul practicat de ei nu numai că nu ne impresionează, dar ne şi mâhneşte.

video: Youtube