Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Sfidare pe față! Au schimbat locurile la volan, pentru că șoferul nu avea permis

Ieri, la data de 8 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.11 Zătreni, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, au observat pe sensul opus de mers o autoutilitară, în care se aflau 2 persoane, moment în care autoutilitara s-a oprit pe partea dreaptă, iar cele 2 persoane aflate în interiorul autoutilitarei și-au schimbat poziția la vederea organelor de poliție.

În acest sens, polițiștii au procedat la identificarea celor 2 persoane, stabilind că este vorba despre un bărbat din comuna Orlești care se afla la volanul autoutilitarei, iar pe locul pasagerului din partea dreaptă se afla o femeie din aceeași localitate.

De asemnea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul care se afla la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar femeia care se afla în partea dreaptă deține permis de conducere valabil.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, pentru care legea prevede obligativitatea dețnerii unui permis de conducere.