Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Fără permis, a lovit o femeie și a fugit de la locul accidentului

Ieri, 28 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Bujoreni, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Principală din localitatea Bujoreni, a avut loc un accident rutier cu victimă.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, au stabilit că, o autoutilitară ar fi surprins și accidentat o femeie de 77 de ani care se deplasa pe partea carosabilă, conducătorul auto părăsind locul faptei.

În urma accidentului, femeia a fost rănită fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri.

La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din localitatea Bujoreni, care este bănuit că s-a aflat la volanul autoutilitarei implicate în accident.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.