Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Craiovean prins drogat, beat și fără permis

La data de 30 martie a.c., polițiști din cadrul orașului Bălcești – Formațiunea Rutieră au depistat, un bărbat, din municipiul Craiova, care conducea un autoturism pe DN 65 C, în orașul Bălcești, pentru legitimarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Acesta a fost transportat o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolului din sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.