Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Activitate intensă a poliţiştilor de la Economic în luna noiembrie

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în luna noiembrie a.c., pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a comerțului ilicit, dar și pe alte linii de muncă, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 122.000 de lei.

Polițiștii au efectuat controale pe raza întregului județ, fiind vizați și agenții economici cu sediul situat în apropierea unităților școlare, aplicându-se 42 de sancțiuni contravenționale de peste 122.000 de lei.
În urma controalelor, au fost constatate trei infracțiuni de evaziune fiscală, în domeniul proprietății intelectuale și cel al drepturilor de autor.

Polițiștii au confiscat, de asemenea, 33 de m.c. de material lemnos, de 10.000 de lei și produse agroalimentare de 1.600 de lei.

În dosarele penale aflate în instrumentare, au fost dispuse măsuri asiguratorii de 535.000 de lei, polițiștii efectuând în continuare cercetări.

La acțiuni au participat și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Direcției de Sănătate Publică Vâlcea.