Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TUPEU! A condus un autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi a făcut accident

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Postului de poliție Grădiștea, Roșiile și Tetoiu au depistat în Tetoiu, un șofer fără permis, după ce acesta ar fi provocat un accident rutier.

Polițiștii au fost sesizați, pe timpul patrulării, cu privire la faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanț, pe marginea Drumului Județean 676.
La fața locului, polițiștii au constatat că un autovehicul a ieșit de pe partea carosabilă, prezentând avarii, fără ca șoferul să fi fost rănit.

Din primele cercetări s-a stabilit că conducătorul auto a intrat în șanț, întrucât autoturismul care circula în fața sa, a frânat brusc.

În urma verificării în bazele de date a reieșit că șoferul celei de-a doua mașini nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care-l conducea are numere de înmatriculare provizorii, iar autorizația de circulație este expirată de la data de 24 septembrie a.c.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.