Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
http://www.ziuaconstanta.ro/
Politia Romana

S-a îmbrăcat în polițist la un chef, iar acum va sta după gratii

Un bărbat, de 37 de ani, din comuna vâlceană Racovița, județul Vâlcea, a fost filmat în timp ce se afla la o petrecere și era îmbrăcat în polițist, fiind și în stare de ebrietate. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare și au devenit virale. Inițial, s-a crezut că este un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), dar polițiștii din județ au infirmat acest aspect.

„Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:

Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racovița, județul Vâlcea

Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în orașul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând a fi prezentat în cursul zilei de mâine magistraților, cu propuneri legale” au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.