Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOFER INFRACTOR prins la DRĂGĂŞANI

Circula cu viteză pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Drăgăşani, în momentul în care a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri. Este vorba despre un şofer, care miercuri, 4 februarie 2015, în jurul orei 15.44, i-a minţit pe oamenii legii în privinţa identităţii sale.

În fapt, bărbatul a fost oprit pentru că circula cu viteza de 79 km/h în localitate. În momentul în care poliţiştii i-au cerut permisul de conducere, omul le-a dat carnetul unui anume Constantin N. – 50 de ani. Numai că, rutierii şi-au dat seama că cel din fotografie nu seamănă deloc cu cel pe care l-au oprit în trafic. Aşa au descoperit oamenii legii că adevăratul şofer era Liviu P. – 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, el ascunzându-şi identitatea din cauza faptului că avea permisul de conducere anulat încă din luna aprilie a anului 2012.

Mai mult, ca să fie tabloul infracţiunilor comise complet, poliţiştii au descoperit că bărbatul transporta 24 de anvelope, de diferite mărimi, fără acte de provenienţă, fiind posibil ca ele să fie furate. „Întrucât bărbatul nu a prezentat niciun document pentru anvelopele transportate s-a luat măsura ridicării în vederea confiscării a anvelopelor şi a sancţionării contravenţionale conform art. 1, lit. e din Legea 12/1990 modificate, cu amenda în valoare de 5.000 lei. În cauză, cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având permisul anulat şi fals în declaraţii şi fals privind identitatea” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Foto: arhivă